Guajakfa illóolaj - tiszta és természetes

A guajakfa olaja segíti a sebgyógyulást és a bőr tartós irritációinak kezelését amik más kezelésekre nem reagálnak. Sűrű kivonat, szobahőmérsékleten szilárd, kellemes illattal.

A bőr gyulladásos tüneteinek kezelésére egyre többen használnak természetes eredetű termékeket. A guajakfa olaja egy ilyen természetes alternatívát jelent a hasonló hatású, mesterséges termékekkel szemben. A guajak kivonatát orvosi célú, ekcémák, dermatitis és egyéb gyulladásos bőrpanaszok kezelésére szánt keverékekben is megtalálhatjuk.
Manapság már léteznek védjegyeztetett gyógyszerészeti termékek, melyek a guajakfa kivonatát is tartalmazzák, válaszként a piac azon igényére hogy új, mellékhatások nélküli, függőséget nem okozó hosszútávú kezelésekkel álljanak elő.
E termékeket olyan problémák kezelésére használják, mint
- gombás, bakteriális vagy vírusos fertőzések
- fizikai vagy kémiai, irritáló hatások
- pszihoszomatikus bőrirritáció
A bőr gyulladásai, melyeket a guajakolajat tartalmazó termékekkel kezelni lehet, nem szorítkoznak csak a pikkelysömör vagy a dermatitis kezelésére. Ez a kivonat ott is segít, ahol más kezelések csődöt mondanak.
A guajakolajat nemcsak a gyógyászatban vagy a kozmetikai iparban használják - teakeverékek ízének erősítésére vagy a rózsaolaj hígítására is használatos.
TULAJDONSÁGOK
- segít a bőr sérüléseinek gyógyításában és serkenti a sejtregenerációt
- fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő
- sebgyógyító, bőrnyugtató
- segít a vénák és nyirokerek átjárhatóságának megtartásában
- illatosító
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
- a bőr regenerálására
- az arcbőr problémáinak csökkentésére
- bőrproblémák, mint irritácó, ekcéma, dermatitis esetén
- rovarcsípések, enyhe égés és kisebb sebek kezelésére
- krémek és egyéb kozmetikumok illatosítására