Ulei esential de Santal Amyris - pur si natural

Ulei esential de Santal Amyris - pur si natural
Uleiul esenţial de santal are o aromă suavă cu note de mosc, descongestionant limfatic și venos, circulator, balsamic. Recomandat pentru parfumare cu note orientale, dar și pentru probleme circulatorii venoase, celulită și varice.

natural

amyris balsamifera

Lemnul arborelui de santal de Haiti este atât de bogat în uleiuri încât este folosit ca şi candelă de locuitorii din Haiti întrucât arde timp îndelungat. Uleiul esenţial distilat are un parfum bogat lemnos cu note de mosc şi benzoin şi posedă proprietăţi ce aduc beneficii atât în aromaterapie cât şi în probleme circulatorii şi limfatice.

A nu se confunda cu uleiul esenţial din lemn de santal. Aroma este apropiată celui din lemn de santal (santalum album) însă are un preţ mult mai accesibil.

Alte denumiri: amiris, santal de haiti, santal roşu

PROPRIETĂŢI:

  • decongestionant limfatic şi venos
  • circulator
  • relaxant mental
  • relaxant muscular
  • balsamic

RECOMANDAT PENTRU:

  • varice
  • probleme circulatorii venoase
  • astenie
  • relaxare şi meditaţie
  • notă de bază şi fixator pentru parfumuri şi parfumarea cosmeticelor
  • celulită
  • piele lipsită de tonus şi vitalitate