Ulei esential de Iasomie - pur si natural

Ulei esential de Iasomie - pur si natural
Un parfumant rafinat, fabulos, foarte feminin. Indispensabil pentru crearea parfumurilor senzuale, florale, exotice şi atractive.

natural

jasminum grandiflorum

Absolutele sunt similare cu uleiurile esenţiale dar în toate cazurile acestea sunt mai concentrate.
Ele se obţin din flori în majoritatea cazurilor, prelucrate în stare proaspătă.

Iasomia furnizează un extract apreciat pe scară largă de toate casele de parfumuri, şi este indispensabil în formularea creaţiilor feminine de parfumare.
Foarte populară în Filipine unde este emblemă naţională, iasomia este prezentă în diferite ritualuri de igienă şi îngrijire. Se poartă flori în păr, sub formă de coliere, florile se scaldă în apa cu care femeile se spală pe faţă şi se macerează în ulei de cocos de exemplu pentru îngrijire şi masaje specifice.

Notele florale ale iasomiei aduc aminte de florile de crin ori liliac, cu aromă mai crudă şi mai puţin greoaie.

Mirosul extractului din iasomie de sambac este mai fin şi mai dulce decât cel extras din iasomia grandiflorum.

Parfumantul se poate include şi în compoziţii cosmetice, înnobilează şi conferă o notă elegantă cremelor, uleiurilor sau loţiunilor.

Absolutul de iasomie este recomandat pentru formularea parfumurilor feminine florale, exotice. Având un parfum complex cu note bine definite, absolutul de Iasomie de multe ori se utilizează necombinat, ca unică esenţă în formularea parfumurilor sau a apelor parfumante.