Ulei esential de Azalee - BIO

Ulei esential de Azalee - BIO
Uleiul esenţial de azalee originar din Himalaya, recunoscut pentru parfumul îmbietor, balsamic şi senzual, uleiul de rododendron cum i se mai spune, este un ingredient apreciat pentru parfumarea cosmeticelor şi a ambientului.

bio

rhododendron anthopogon

Rododendronul şi Azaleea sunt plante înrudite, aparţin aceleeaşi specii reprezentate de sute de membri nativi şi hibrizi.

Este originar din Himalaya, azi cunoscut şi recunoscut pentru florile de o culoare vie şi parfum îmbietor care acoperă dealurile din Bhutan şi centrul Nepalului.

Are un parfum unic, şi este recunoscut pentru proprietăţile aromaterapeutice traditionale.

Alte denumiri: rododendron, bujor de munte, trandafir siberian, sunpati

PROPRIETĂŢI:

  • utilizat în principal ca parfumant
  • calmant al durerilor reumatismale
  • calmant pentru persoanele sensibile la variaţiile condiţiilor atmosferice
  • relaxant spiritual în aromaterapie

RECOMANDĂRI:

  • parfumarea produselor cosmetice
  • formularea apelor de toaletă
  • relaxare şi meditaţie
  • parfumarea ambientului
  • masaje şi băi senzuale