Ulei esential de Cedru de Virginia - pur si natural

Ulei esential de Cedru de Virginia - pur si natural
Uleiul esenţial de cedru de virginia este recunoscut ca descongestionant venos, tonic, circulator, activ în preparatele anticelulitice. Aplicat în compoziţiile pentru varice, edeme, retenţii de apă, probleme arteriale şi chiar dermatoze.

natural

juniperus virginiana

Cedrul de Virginia sau ienupărul virginian este nativ în America de nord. Creşte până la înălţimea de 30 metri, şi trăieşte câteva sute de ani.
Egiptenii au folosit uleiul de cedru în procesele de mumificare, în cosmetică dar şi ca repelant de insecte, în acelaşi timp nativii din America îl foloseau în scopuri medicinale.

Proprietăţi

  • descongestionant venos
  • flebotonic
  • limfotonic
  • descongestionant limfatic
  • antiseptic
  • fungicid
  • expectorant 

Recomandări

  • varice
  • edeme
  • picioare grele
  • celulită
  • retenţii de apă sau grăsimi cutanat
  • eczeme seci
  • probleme arteriale
  • probleme respiratorii