Ulei de Macadamia - virgin, BIO

Ulei de Macadamia - virgin, BIO
Uleiul de macadamia ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, este nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutanate. Este un ulei protector cu o absorbţie rapidă și textură uşoară. Reechilibrează tenul gras şi mixt.

bio

macadamia ternifolia

Copacul de Macadamia este nativ în Australia şi insula Madagascar, acum este cultivat şi în Indonezia, Hawaii, Noua Zeelandă.  Nucile au o aromă desebită şi sunt consumate ca atare sau sunt incluse în diverse preparate culinare. Industria cosmetică a recunoscut proprietăţile benefice ale uleiului de macadamia şi a început să dezvolte produse pentru îngrijirea pielii şi a părului incluzându-l în lista de ingrediente.

Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbţie rapidă şi este util pentru vindecarea leziunilor, a zgârieturilor şi a diverselor iritaţii. Este un ulei blând, hrănitor, calmant şi un bun protector celular.

PROPRIETĂŢI:

  • regenerant
  • emolient
  • hrănitor
  • penetrant, nu lasă urme grase
  • reechilibrant al tenul gras şi mixt
  • catifelant, conferă fineţe pielii
  • drenant
  • circulator
  • uşor filtru solar
  • protector capilar
  • protector cutanat

RECOMANDĂRI:

  • ten mixt, gras
  • pielea  îmbătrânită şi uscată
  • atenuarea cicatricelor
  • vergeturi preventiv
  • demachiant
  • cuperoză şi probleme circulatorii
  • piele iritată, cicatrici
  • piele fragilă, agresată, sensibilă
  • ca bază de masaj
  • prepararea compoziţiilor solare
  • protector pentru păr faţă de agresiunile externe
  • păr colorat
  • şampoane şi măşti capilare