Ulei de Rodie (seminte) - virgin, BIO

Ulei de Rodie (seminte) - virgin, BIO
Uleiul de rodie redă fermitatea și densitatea pielii, restructurant tegumentar, ideal în îngrijirea pielii uscate, mature, ridate. Reface elasticitatea pielii. Conţinut ridicat de antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi. Hidratant în

bio2

punica granatum

Originar în Asia, cultivat în Europa întâi în zona Granada a Spaniei, rodia sau mărul de granat, este un arbore cu înălţimea de 5-8 metri, are fructe rotunde cu o coajă tare de un roşu aprins. În interior se găsesc seminţele grupate ca nişte mici ciorchini, separate în compartimente de membrane.
Rodia a fost utilizată încă din antichitate, scrierile egiptene relatează utilizarea fructului şi extraselor în scopuri medicinale.

Este un ulei scump, trebuie luat în consideraţie că peste 200 de kilograme de rodii proaspete sunt necesare pentru a produce doar o jumătate de kilogram de ulei din seminţe.

Uleiul din seminţe de rodie este extrem de bogat şi hrănitor, ce se remarcă prin beneficiile sale cosmetice şi terapeutice.

PROPRIETĂŢI:

  • antioxidant
  • hidratant în profunzime
  • echilibrant
  • restructurant
  • tonifiant
  • reface elasticitatea pielii

RECOMANDĂRI:

  • prevenirea îmbătânirii pielii
  • protejarea şi hidratarea pielii uscate, mature sau iritate
  • calmarea pielii afectate de factori externi
  • îngrijirea pielii dispuse la iritaţii
  • îngrijirea pielii din zona ochilor
  • regenerarea epidermei
  • fermitatea şi densitatea pielii
  • eczeme şi alte probleme de piele
  • pielea uscată, crapată, matură, iritată