Ulei de Migdale dulci - rafinat

Ulei de Migdale dulci - rafinat

Uleiul de migdale este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient recomandat pentru orice tip de piele în special cea uscată, delicat, hrănitor și calmant, ideal și pentru pielea sensibilă sau fragilă. 9,50 LEI disponibil în stoc

natural

prunus amygdalus dulcis

Migdalul este o specie de pom fructifer cultivat pentru calităţile sale deosebite, folist atât în gastronomie, cât şi în cosmetică. Fructele sale alungite conţin un sâmbure tare şi uşor dulceag, cu o aromă specifică. Speciile de migdali diferă în funcţie de scopul cultivării şi de zona în care cresc.

Utilizat încă din antichitate de către egiptenii din înalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte şi din tratamentele cosmetice contemporane.

Migdalul este cultivat astăzi în special în ţinuturile însorite şi călduroase din Spania, California, Italia şi China.

Uleiul de migdale este azi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele. Deoarece nu este foarte penetrant, reprezintă o bună bază de masaj, şi purtător de principii active din uleiurile esenţiale şi diversele ingrediente cosmetice.

PROPRIETĂŢI:

  • emoilent
  • echilibrant
  • hrănitor
  • catifelant
  • delicat, calmant
  • fortifiant al părului

RECOMANDĂRI:

  • masaj facial şi corporal
  • masajul bebeluşilor
  • masajul bustului
  • masaj pentru dureri musculare
  • pielea deshidratată, ten uscat
  • pielea sensibilă, delicată
  • îngrijirea pielii bebeluşilor
  • diminuarea cearcănelor şi ridurilor
  • dizolvarea crustelor de lapte la bebeluşi
  • îngrijirea pielii gravidelor
  • demachiere
  • înmuierea şi condiţionarea părului
  • revitalizarea părului casat, vopsit, uscat
  • ameliorarea iritaţiilor şi crăpăturilor
  • piele iritată, cu mâncărimi
  • purtător pentru alte principii active